Forum

Desculpe, este conteúdo só está disponível em inglês (EUA).

Desculpe, este conteúdo só está disponível em inglês (EUA).

Please or Register to create posts and topics.

Во рамките на проектот за Просоцијални вредности #ProSocialValues, #ProSocialWeek учениците од Училиште Живко Брајковски, членови на секцијата „Здрава храна, здрави генерации“ во мешан етнички состав од 6-9 одделение под менторство на наставничките С. Урџанис и Nazmije Bela поддржан и од фондацијата Песталоци во учебната 2019/20 реализираа повеќе работилници на кои од тестенини изработија разновидни украси, лампиони, елки, венци и слично. Беа во посета на фабриката за здрава храна Виталиа, а активностите ги продолжија и од дома за време на пандемијата предизвикана од корона вирусот преку Zoom апликацијата. Учениците изготвија презентации и флаери со пораки за здрава храна.

%d bloggers like this: