Tag: #ProSocialWeek

Учење преку игра- Inno4Edu хакатон

Sorry, this entry is only available in македонски. Три дена гејмери, графички дизајнери и уметници работеа со десет ментори од Бирото за развој на образованието, академици и едукатори од предучилишно…

Реализирани активности

Sorry, this entry is only available in македонски. Учениците од II3 одделение, од нашето училиште, реализираа активности во рамките на проектот ПРОСОЦИЈАЛНИ ВРЕДНОСТИ. По покана на родител(претприемач) и во соработка…

Помагаме на нашите деца

,,Pro Social Values Week,, Музиката не зближува – имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. ООУ„Гоце Делчев“ – Прилеп, Даниела Котеска Цели Ученикот/ ученичката: Да гради вредности за…

Покажи ја различноста, Покажи дека се грижиш

,,Pro Social Values Week,, Покажи ја различноста, Покажи дека се грижиш – имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. ОУ ГРИГОР ПРЛИЧЕВ– OХРИД, Николина Спасеска Овој проект траеше…

Програма за правна социјализација

,,Pro Social Values Week работилница,, имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. „ПРОГРАМА ЗА ПРАВНА СОЦИЈАЛИЗАЦИЈА‘‘– ПРАВЕН КЛУБ ООУ Мирче Ацев – Скопје – Ѓорче Петров, Маја Арсова…