Desculpe, este conteúdo só está disponível em македонски.

Презентација на “МултиЗборко” на хакатонот “Креирај игри за најмладите”

На хакатонот “Креирај игри за најмладите” кој е наменет за креирање игри за деца од 3 до 10 години, “Пријатели на образованието” учествува во тим со едукативна игра за учење сообраќај. Овој хакатон е во склоп на проектот „Создавање средина што овозможува подобрување на квалитетот на наставата и учењето преку ко-креирање и иновации“ #Inno4Edu кој е финансиран од Владата на Обединетото Кралство преку Британската амбасада во Скопје, со поддршка на Министерството за труд и социјална политика, Министерството за образование и наука, Бирото за развој на образование и УНИЦЕФ, а го спроведува СмартАп – Лабораторијата за социјални иновации.
#Inno4eduMK

#FriendsOfEducation #HakatonDay2 #Ino4eduMK

Image may contain: 1 person, standing and indoor
No photo description available.

Leave a Reply