Categoria: North Macedonia

Учење насочено кон подобрување на комуникацијата

Desculpe, este conteúdo só está disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски e български. Учење насочено кон подобрување на комуникацијата, ООУ ЈХ Песталоци – Скопје, Евдокија Петрушевска Опис на…

Учење преку игра- Inno4Edu хакатон

Desculpe, este conteúdo só está disponível em македонски. Три дена гејмери, графички дизајнери и уметници работеа со десет ментори од Бирото за развој на образованието, академици и едукатори од предучилишно…

Презентација на МултиЗборко”

Desculpe, este conteúdo só está disponível em македонски. Презентација на “МултиЗборко” на хакатонот “Креирај игри за најмладите” На хакатонот “Креирај игри за најмладите” кој е наменет за креирање игри за…

Реализирани активности

Desculpe, este conteúdo só está disponível em македонски. Учениците од II3 одделение, од нашето училиште, реализираа активности во рамките на проектот ПРОСОЦИЈАЛНИ ВРЕДНОСТИ. По покана на родител(претприемач) и во соработка…

Преку театарска игра до емпатија

Desculpe, este conteúdo só está disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски e български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми…

Струјно коло

Desculpe, este conteúdo só está disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски e български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми…

Учи за другите во светот

Desculpe, este conteúdo só está disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски e български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми…

Разлики и сличности на крштевање во христијанската и на сунет во муслиманската религија

Desculpe, este conteúdo só está disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски e български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми…

„Грб до грб“

Desculpe, este conteúdo só está disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски e български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми…

Хуманитарна акција ,, Survival in Sarajevo,,

Desculpe, este conteúdo só está disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски e български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми…

Заедно можеме повеќе

Desculpe, este conteúdo só está disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски e български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми…