Метка: #ProSocialValues Event

,,Shape your educational heart” Vth EduConference – Skopje, Republic of North Macedonia

Извините, этот текст доступен только на “English”, “Italiano”, “Español”, “Turkish”, “Lietuvių”, “македонски” и “български”. ,,Shape your educational heart” беше мотото на нашата и Ваша #ПеттаЕдуКонференција2019. Не без причина. Драги пријатели,…