Просторни вредности Мрежни контакти

Оваа страница е наменета за училиштата и наставниците заинтересирани да се приклучат на мрежата на заедницата вредна за просоцијална вредност. Затоа, за какви било информации за тоа како да се приклучите на мрежата и да аплицирате како амбасадор на училиште или наставник, ве молиме напишете го само на референтното институционално лице во вашата земја. Вашата кандидатура ќе ја оценува комисија. Ако вашата земја не е наведена во листата, контактирајте го координаторот на проектот

Country Reference Institution Reference Person Contact Form
EN Project coordinator Stefano Cobello Contact
Italy Polo Europeo della Conoscenza Elena Milli Contatto
Spain Consejería de Educación de la Junta de Castilla y León Marian Blanco Contact
North Macedonia Friends Of Education NGO Bojan Vasilev контакт
Bulgaria TRAKIYSKI UNIVERSITET – Stara Zagora Iglika Angelova контакт
Turkey UŞAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Ahmet Yurdakul Temas
Lithuania PANEVEZIO RAJONO SVIETIMO CENTRAS Jurgita Vatiekunenie kontaktas

Comments are closed.