Tag: #ProSocialWeek

Учење преку игра- Inno4Edu хакатон

Sorry, this is not available in this language Три дена гејмери, графички дизајнери и уметници работеа со десет ментори од Бирото за развој на образованието, академици и едукатори од предучилишно…

Помагаме на нашите деца

Sorry, this is not available in this language ,,Pro Social Values Week,,   Музиката не зближува –  имплементација на позитивни општествени норми и вредности  во образованието. ООУ„Гоце Делчев“ – Прилеп, Даниела Котеска Цели  Ученикот/…