Метка: #ProSocialWeek

Учење преку игра- Inno4Edu хакатон

Извините, этот текст доступен только на “македонски”. Три дена гејмери, графички дизајнери и уметници работеа со десет ментори од Бирото за развој на образованието, академици и едукатори од предучилишно образование…

Реализирани активности

Извините, этот текст доступен только на “македонски”. Учениците од II3 одделение, од нашето училиште, реализираа активности во рамките на проектот ПРОСОЦИЈАЛНИ ВРЕДНОСТИ. По покана на родител(претприемач) и во соработка со…

Помагаме на нашите деца

Извините, этот текст доступен только на “English”, “Italiano”, “Español”, “Turkish”, “Lietuvių”, “македонски” и “български”. ,,Pro Social Values Week,, Музиката не зближува – имплементација на позитивни општествени норми и вредности во…

Покажи ја различноста, Покажи дека се грижиш

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. Покажи ја различноста, Покажи дека се грижиш, ОУ ГРИГОР ПРЛИЧЕВ– OХРИД,…

Програма за правна социјализација

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. „ПРОГРАМА ЗА ПРАВНА СОЦИЈАЛИЗАЦИЈА‘‘– ПРАВЕН КЛУБ, ООУ Мирче Ацев – Скопје…