Category: North Macedonia

Учење насочено кон подобрување на комуникацијата

Sorry, this is not available in this language Учење насочено кон подобрување на комуникацијата, ООУ ЈХ Песталоци – Скопје, Евдокија Петрушевска  Опис на  активноста: Развивање говор и комуникација со останатите…

Учење преку игра- Inno4Edu хакатон

Sorry, this is not available in this language Три дена гејмери, графички дизајнери и уметници работеа со десет ментори од Бирото за развој на образованието, академици и едукатори од предучилишно…

Презентација на МултиЗборко”

Sorry, this is not available in this language Презентација на “МултиЗборко” на хакатонот “Креирај игри за најмладите” На хакатонот “Креирај игри за најмладите” кој е наменет за креирање игри за…

Преку театарска игра до емпатија

Sorry, this is not available in this language Пријава за учество на конкурс  ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности  во образованието Работилниците се инспирирани…

Струјно коло

Sorry, this is not available in this language Пријава за учество на конкурс  ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности  во образованието – Струјно коло, Даниела Пелтековска,…

Светот околу нас

Sorry, this is not available in this language Пријава за учество на конкурс  ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности  во образованието “Светот околу нас,,се дружиме ,си помагаме и…

Учи за другите во светот

Sorry, this is not available in this language Пријава за учество на конкурс  ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности  во образованието Ана Бошкоска – ООУ„Блаже Конески“-Прилеп Oпис на активноста Post Views:…

Разлики и сличности на крштевање во христијанската и на сунет во муслиманската религија

Sorry, this is not available in this language Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието- Разлики и сличности…

„Грб до грб“

Sorry, this is not available in this language Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието „Грб до грб“,…

Хуманитарна акција ,, Survival in Sarajevo,,

Sorry, this is not available in this language Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ,, SURVIVAL…

Заедно можеме повеќе

Sorry, this is not available in this language Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ,…