Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. ВО МЛАДИТЕ Е ИДНИНАТА, А ВО СТАРИТЕ ИСКУСТВОТО – Јасмина Мурговска ОУ „Кочо Рацина“ с.Ивањевци, Могила, ПУ с..Лозани

НЕ СИ САМ, СЕКОГАШ НИ ТРЕБА ВАШЕТО ИСКУСТВО, ВО МЛАДИТЕ Е ИДНИНАТА, А ВО СТАРИТЕ ИСКУСТВОТО, беа пораките напишани од учениците за време на работилницата. Чоколатцата ги поделивме по однапред направен план, од врата на врата, кај сите повозрасни осамени баби и дедовци низ нашето село. За нивната среќа не може да се зборува, може само да се види и почувствува. Презадоволни од нашата работа среќни, се договоривме по некое време повторно да ја повториме оваа акција , но тогаш да израдуваме уште повеќе луге, вели наставничката Јасмина Мурговска.

Leave a Reply