Kategorija: Praktika mokykloje

#ProSocialWeek ООУ Ж. Брајковски – Скопје

Atsiprašome, šis puslapis galimas tik English. Во рамките на проектот за Просоцијални вредности #ProSocialValues, #ProSocialWeek учениците од Училиште Живко Брајковски, членови на секцијата „Здрава храна, здрави генерации“ во мешан етнички…