Categoría: Nobody Less Activities

Учење насочено кон подобрување на комуникацијата

Пријава за учество на конкурс  ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието  Учење насочено кон подобрување на комуникацијата, ООУ Ј.Х. ПЕСТАЛОЦИ – СКОПЈЕ, ЕВДОКИЈА ПЕТРУШЕВСКА  Опис на  активноста: Развивање говор…

Учење преку игра- Inno4Edu хакатон

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en macedonio. Три дена гејмери, графички дизајнери и уметници работеа со десет ментори од Бирото за развој на образованието, академици и едукатори од…

Презентација на МултиЗборко”

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en macedonio. Презентација на “МултиЗборко” на хакатонот “Креирај игри за најмладите” На хакатонот “Креирај игри за најмладите” кој е наменет за креирање игри…

Преку театарска игра до емпатија

Пријава за учество на конкурс  ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности  во образованието Преку театарска игра до емпатија (методот на “театар на угнетените“)  Јазичен Центар…

Струјно коло

Пријава за учество на конкурс  ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности  во образованието  Струјно коло, ДАНИЕЛА ПЕЛТЕКОВСКА, МАРИНА ВАСИЛЕВСКА-СТОЈАНОВСКА, ООУ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ”-МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА  Опис…