Рубрика: Nobody Less Activities

#ProSocialWeek ООУ Ж. Брајковски – Скопје

Извините, этот текст доступен только на “English”. Во рамките на проектот за Просоцијални вредности #ProSocialValues, #ProSocialWeek учениците од Училиште Живко Брајковски, членови на секцијата „Здрава храна, здрави генерации“ во мешан…

Учење насочено кон подобрување на комуникацијата

Извините, этот текст доступен только на “English”, “Italiano”, “Español”, “Turkish”, “Lietuvių”, “македонски” и “български”. Учење насочено кон подобрување на комуникацијата, ООУ ЈХ Песталоци – Скопје, Евдокија Петрушевска Опис на активноста:…

Учење преку игра- Inno4Edu хакатон

Извините, этот текст доступен только на “македонски”. Три дена гејмери, графички дизајнери и уметници работеа со десет ментори од Бирото за развој на образованието, академици и едукатори од предучилишно образование…

Презентација на МултиЗборко”

Извините, этот текст доступен только на “македонски”. Презентација на “МултиЗборко” на хакатонот “Креирај игри за најмладите” На хакатонот “Креирај игри за најмладите” кој е наменет за креирање игри за деца…

Реализирани активности

Извините, этот текст доступен только на “македонски”. Учениците од II3 одделение, од нашето училиште, реализираа активности во рамките на проектот ПРОСОЦИЈАЛНИ ВРЕДНОСТИ. По покана на родител(претприемач) и во соработка со…

Преку театарска игра до емпатија

Извините, этот текст доступен только на “English”, “Italiano”, “Español”, “Turkish”, “Lietuvių”, “македонски” и “български”. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и…

Струјно коло

Извините, этот текст доступен только на “English”, “Italiano”, “Español”, “Turkish”, “Lietuvių”, “македонски” и “български”. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и…