Игри за универзални вредности

Игри за универзални вредности

Додека ги подучуваме просоцијалните вредности, важно е да се фокусираме на оние што можеме да ги наречеме универзални: етика, мир, демократија, слобода, одговорност, животната средина / природата.

(Ctrl + кликнете на насловот за директна врска)

 

Против сите разлики

Постигни баланс

Создавање на свој херој

Едукамигрант

Златна граница

Лајла и сенките на војната

Против сите разлики

Фармер од третиот свет

Изработка на беџови

Спасување на светот

Leave a Reply