Рубрика: Dissemination

Учење насочено кон подобрување на комуникацијата

Извините, этот текст доступен только на “English”, “Italiano”, “Español”, “Turkish”, “Lietuvių”, “македонски” и “български”. Учење насочено кон подобрување на комуникацијата, ООУ ЈХ Песталоци – Скопје, Евдокија Петрушевска Опис на активноста:…

Активно слушање, Билјана Георгиеска  

Извините, этот текст доступен только на “македонски”. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието Активно слушање, Билјана Георгиеска,…

Светот околу нас

Извините, этот текст доступен только на “English”, “Italiano”, “Español”, “Turkish”, “Lietuvių”, “македонски” и “български”. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и…

„Дни на училищната психология“ 2018

На 11.10. 2018г. форумът „Дни на училищната психология“ беше под наслов „Приобщаващо образование “. Д-р Венета Узунова, Вера Тодорова ДИПКУ – гр. Стара Загора представиха възможностите за обучения и повишаване…