Рубрика: Dissemination

Prosocial values национална промоција

На 28 мај 2018 година во Скопје, Македонија, беше одржана промоција на два проекти на „Здружението за развивање и дигитализација на образованието и културното наследство ПРИЈАТЕЛИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО”:  поектот Pro Social…

PRO SOCIAL VALUES – ПРОМОЦИЈА ВО ОХРИД

На 07.06.2018 година во просториите на ОУ ,,Григор Прличев,, во Охрид,  во организација на „Здружението за развивање и дигитализација на образованието и културното наследство ПРИЈАТЕЛИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО” беше промовиран  поектот Pro Social…

Prosocial values project school presentation

На 29.06.2018 година во на ООУ ,,Кирил и Методиј“ с. Канатларци – Прилеп  во организација на „Здружението за развивање и дигитализација на образованието и културното наследство ПРИЈАТЕЛИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО” беше промовиран  поектот…

How ProSocial Values could be promoted through games

Извините, этот текст доступен только на “американский английский”. On 19.09.2018, local media- Stara Zagora TV invited prof. Galaya Kozhuharova and educational program coordinator Vera Todorova to share the upcoming activities…