Рубрика: North Macedonian

Учење насочено кон подобрување на комуникацијата

Извините, этот текст доступен только на “English”, “Italiano”, “Español”, “Turkish”, “Lietuvių”, “македонски” и “български”. Учење насочено кон подобрување на комуникацијата, ООУ ЈХ Песталоци – Скопје, Евдокија Петрушевска Опис на активноста:…

Активно слушање, Билјана Георгиеска  

Извините, этот текст доступен только на “македонски”. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието Активно слушање, Билјана Георгиеска,…

Светот околу нас

Извините, этот текст доступен только на “English”, “Italiano”, “Español”, “Turkish”, “Lietuvių”, “македонски” и “български”. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и…

Помагаме на нашите деца

Извините, этот текст доступен только на “English”, “Italiano”, “Español”, “Turkish”, “Lietuvių”, “македонски” и “български”. ,,Pro Social Values Week,, Музиката не зближува – имплементација на позитивни општествени норми и вредности во…

Ученик во улога на наставник

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. УЧЕНИК ВО УЛОГА НА НАСТАВНИК, ООУ,,СТРАШО ПИНЏУР,,-НЕГОТИНО, ЦАНКА КОСТОВА ЦЕЛТА НА…

Програма за правна социјализација

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. „ПРОГРАМА ЗА ПРАВНА СОЦИЈАЛИЗАЦИЈА‘‘– ПРАВЕН КЛУБ, ООУ Мирче Ацев – Скопје…