Рубрика: North Macedonia

Стереотипи и предрасуди

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница “ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието НАШИТЕ ИДЕИ,ЗА ДРУГИТЕ ЛУЃЕ,ГРУПИ И ЗЕМЈИ (СТЕРЕОТИПИ И ПРЕДРАСУДИ), ООУ…

Моето семејство

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието МОЕТО СЕМЕЈСТВО, ООУ „Блаже Конески“ Велес, РОСКА ПЕТРОВА Опис на активноста:…

Во нашето срце има место за сите

Пријава за учество на конкурс „Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието ВО НАШЕТО СРЦЕ ИМА МЕСТО ЗА СИТЕ, ООУ ПЕТРЕ ПОП АРСОВ-БОГОМИЛА,…

Еtwinning проекти

Пријава за учество на конкурс ,,ProSocial Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието ETWINNING ПРОЕКТИ ВО НАСТАВАТА И ВОННАСТАВНИТЕ АКТИВНОСТИ, ООУ “ДИМИТАР МИЛАДИНОВ” Скопје, АИДА…

Другарство без граници

Пријава за учество на конкурс ,,ProSocial Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието ДРУГАРСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ, ООУ „БЛАЖЕ КОНЕСКИ“ ПРИЛЕП, ГАБРИЕЛА СТЕВАНАНЏИЈА Опис на активноста:…

Собирање и одземање на броеви до 20

Пријава за учество на конкурс „Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието Собирање и одземање на броеви до 20, ООУ„Гоце Делчев“Прилеп, Татјана Јованоска…

Изработка на новогодишни честитки

Пријава за учество на конкурс „Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието ИЗРАБОТКА НА НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ- ЗА ПОСЕТА НА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА, ООУ„БЛАЖЕ КОНЕСКИ“…

HALLOWEEN 2018

Пријава за учество на конкурс „Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието HALLOWEEN 2018, ООУ „ДИМЧЕ А. ГАБЕРОТ“ – ДЕМИР КАПИЈА, РИСТЕ КАЗИЕВ…

Заедничка грижа

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието ЗАЕДНИЧКА ГРИЖА ЗА ПРАВИЛНО НАСОЧУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИТЕ, ООУ “БЛАЖЕ КОНЕСКИ”-ВЕЛЕС, СЛАВИЦА…

Големи радости

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието МАЛИТЕ НЕШТА ЗНААТ ДА ПРИРЕДАТ ГОЛЕМИ РАДОСТИ АКО СЕ ОД СРЦЕ…

Прославуваме

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието Прославуваме, ООУ„Гоце Делчев“ Прилеп, Снежана Дуковска Опис на активноста: Цели на…

Даруваме, споделуваме, традиционални вредности градиме

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. Даруваме, споделуваме, традиционални вредности градиме, ООУ „ Кочо Рацин “ Прилеп,…

Најдобрите нешта во животот се бесплатни

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. Најдобрите нешта во животот се бесплатни, ООУ Климент Охридски, Прилеп, Фросина…

Помагаме на нашите деца

Извините, этот текст доступен только на “English”, “Italiano”, “Español”, “Turkish”, “Lietuvių”, “македонски” и “български”. ,,Pro Social Values Week,, Музиката не зближува – имплементација на позитивни општествени норми и вредности во…

Покажи ја различноста, Покажи дека се грижиш

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. Покажи ја различноста, Покажи дека се грижиш, ОУ ГРИГОР ПРЛИЧЕВ– OХРИД,…