Рубрика: Prosocial Week

Project SoEngage

Извините, этот текст доступен только на “американский английский”. Project SoEngage is realized in the framework of Erasmus + KA2 Strategic Partnership titled “SoEngage – Involvement of farmers in the idea…

La vida es puro teatro

Извините, этот текст доступен только на “европейский испанский”. En el Cole Pio del Rio Hortega de Portillo, los alumnos de 4º,5º y 6º se mezclan una vez a la semana…

Учење насочено кон подобрување на комуникацијата

Извините, этот текст доступен только на “американский английский”, “итальянский”, “европейский испанский”, “турецкий”, “литовский”, “македонский” и “болгарский”. Учење насочено кон подобрување на комуникацијата, ООУ ЈХ Песталоци – Скопје, Евдокија Петрушевска  Опис…

Активно слушање, Билјана Георгиеска  

Извините, этот текст доступен только на “македонский”. Пријава за учество на конкурс  ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности  во образованието Активно слушање, Билјана Георгиеска, ООУ„Гоце…

Светот околу нас

Извините, этот текст доступен только на “американский английский”, “итальянский”, “европейский испанский”, “турецкий”, “литовский”, “македонский” и “болгарский”. Пријава за учество на конкурс  ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности  во…

Mercadillo solidario

Извините, этот текст доступен только на “европейский испанский”. Durante varias semanas los alumnos del CEIP Pio del Río Hortega de Portillo han estado haciendo diversas manualidades con el objetivo de…

Помагаме на нашите деца

Извините, этот текст доступен только на “американский английский”, “итальянский”, “европейский испанский”, “турецкий”, “литовский”, “македонский” и “болгарский”. ,,Pro Social Values Week,,   Музиката не зближува –  имплементација на позитивни општествени норми и…

Покажи ја различноста, Покажи дека се грижиш

Пријава за учество на конкурс  ,,Pro Social Values работилница,,  за имплементација на позитивни општествени норми и вредности  во образованието. Покажи ја различноста, Покажи дека се грижиш, ОУ ГРИГОР ПРЛИЧЕВ– OХРИД, Николина Спасеска ОВОЈ ПРОЕКТ ТРАЕШЕ ПОДОЛГО…