Category: Prosocial Week

Project SoEngage

Project SoEngage is realized in the framework of Erasmus + KA2 Strategic Partnership titled “SoEngage – Involvement of farmers in the idea of welfare farms”. The project began on 1/10/2018…

Учење насочено кон подобрување на комуникацијата

Учење насочено кон подобрување на комуникацијата, ООУ ЈХ Песталоци – Скопје, Евдокија Петрушевска Опис на активноста: Развивање говор и комуникација со останатите преку куклениот театар во училницата. Играњето со кукли…

Светот околу нас

Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието “Светот околу нас,,се дружиме ,си помагаме и учиме”- Радица Mицевска, Mарија…

Mercadillo solidario

Sorry, this entry is only available in Español. Durante varias semanas los alumnos del CEIP Pio del Río Hortega de Portillo han estado haciendo diversas manualidades con el objetivo de…

Помагаме на нашите деца

,,Pro Social Values Week,, Музиката не зближува – имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. ООУ„Гоце Делчев“ – Прилеп, Даниела Котеска Цели Ученикот/ ученичката: Да гради вредности за…

Покажи ја различноста, Покажи дека се грижиш

,,Pro Social Values Week,, Покажи ја различноста, Покажи дека се грижиш – имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. ОУ ГРИГОР ПРЛИЧЕВ– OХРИД, Николина Спасеска Овој проект траеше…