Игри за развивање Социјални вештини

Просцијалното учење може да се фокусира на вредностите кои ни овозможуваат да го зацврстиме повеќе социјалното однесување како: комуникација, повеќејазичност, државјанство, образование.

 
 

Создавање на свој херој

Создавање на свој херој

 
 

Едукамигрант

Едукамигрант

.

 
 

Прасе на купчето

Прасе на купчето

.

 
 

Дилема

Дилема

.

 
 

Училишно Малтретирање

School Bullying

.

 
 

Занишај ја нишалката

Swing Fling

.

 
 

Заедничка кула

Tower Together

.

 
 

Laika(На трагата на златната коска)

Laika(На трагата на златната коска)

.

 
 

Силни Весла

Силни Весла

.

 
 

Заклати го чамецот

Заклати го чамецот

.

 
 

Супа на сезоната

Супа на сезоната

.

 
 

Бркотница

Бркотницa

.

 
 

Спасување на светот

Спасување на светот

.

Leave a Reply