Categoria: North Macedonia

Учење насочено кон подобрување на комуникацијата

Desculpe-nos, mas este texto está apenas disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски y български. Учење насочено кон подобрување на комуникацијата, ООУ ЈХ Песталоци – Скопје, Евдокија Петрушевска Опис…

Учење преку игра- Inno4Edu хакатон

Desculpe-nos, mas este texto está apenas disponível em македонски. Три дена гејмери, графички дизајнери и уметници работеа со десет ментори од Бирото за развој на образованието, академици и едукатори од…

Презентација на МултиЗборко”

Desculpe-nos, mas este texto está apenas disponível em македонски. Презентација на “МултиЗборко” на хакатонот “Креирај игри за најмладите” На хакатонот “Креирај игри за најмладите” кој е наменет за креирање игри…

Реализирани активности

Desculpe-nos, mas este texto está apenas disponível em македонски. Учениците од II3 одделение, од нашето училиште, реализираа активности во рамките на проектот ПРОСОЦИЈАЛНИ ВРЕДНОСТИ. По покана на родител(претприемач) и во…

Преку театарска игра до емпатија

Desculpe-nos, mas este texto está apenas disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски y български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени…

Струјно коло

Desculpe-nos, mas este texto está apenas disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски y български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени…

Учи за другите во светот

Desculpe-nos, mas este texto está apenas disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски y български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени…

Разлики и сличности на крштевање во христијанската и на сунет во муслиманската религија

Desculpe-nos, mas este texto está apenas disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски y български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени…

„Грб до грб“

Desculpe-nos, mas este texto está apenas disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски y български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени…

Заедно можеме повеќе

Desculpe-nos, mas este texto está apenas disponível em English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски y български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени…