Categorie: North Macedonia

Учење насочено кон подобрување на комуникацијата

Din păcate acest articol este disponibil doar în English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски și български. Учење насочено кон подобрување на комуникацијата, ООУ ЈХ Песталоци – Скопје, Евдокија Петрушевска Опис…

Учење преку игра- Inno4Edu хакатон

Din păcate acest articol este disponibil doar în македонски. Три дена гејмери, графички дизајнери и уметници работеа со десет ментори од Бирото за развој на образованието, академици и едукатори од…

Презентација на МултиЗборко”

Din păcate acest articol este disponibil doar în македонски. Презентација на “МултиЗборко” на хакатонот “Креирај игри за најмладите” На хакатонот “Креирај игри за најмладите” кој е наменет за креирање игри…

Струјно коло

Din păcate acest articol este disponibil doar în English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски și български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени…

Учи за другите во светот

Din păcate acest articol este disponibil doar în English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски și български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени…

Разлики и сличности на крштевање во христијанската и на сунет во муслиманската религија

Din păcate acest articol este disponibil doar în English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски și български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени…

„Грб до грб“

Din păcate acest articol este disponibil doar în English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски și български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени…

Заедно можеме повеќе

Din păcate acest articol este disponibil doar în English, Italiano, Español, Turkish, Lietuvių, македонски și български. Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница“ за имплементација на позитивни општествени…